Monitoimi-ilmaisin

Monitoimi-ilmaisin

MCD 573X -monitoimi-ilmaisin on Securiton AG:n paloilmoitintuoteperheen kulmakivi. Tämä täysin ohjelmallisesti säädettävissä oleva pisteilmaisin soveltuu erittäin laajasti mitä erilaisiin käyttökohteisiin.

IP44-luokan vesi- ja pölytiiviys mahdollistaa ilmaisimen sijoittamisen hyvinkin haastaviin olosuhteisiin, jopa ulos. Tämän johdosta MCD 573X -ilmaisin soveltuu lämpöilmaisimeksi ohjelmoituna myös Suomessa ulkoasennukseen. Tämä lisää Securiton-paloilmoittimien käyttövarmuutta merkittävästi, myös ulkoilmaisimet ovat nykyaikaisia osoitteellisia ilmaisimia.

Ilmaisimen toimintatapa voidaan valita hyvin vapaasti. Ilmaisin voi toimia DM- ja/tai maksimilämpöilmaisimena (A1, A2,B) , savuilmaisimena (herkkyys säädettävissä) tai yhdistelmäilmaisimena. Yhdistelmäilmaisimen eri osa-alueita (savu/lämpö) voidaan myös säätää. Yhteensä ilmaisin voi toimia seitsemälläkymmenelläkahdella eri tavalla ja nämä kaikki ovat ohjelmallisesti valittavissa paloilmoitinkeskukselta.

MCD-ilmaisimesta on olemassa myös versio mihin on integroitu osoitteellinen sireeni. Tämä sireeni saadaan ohjelmallisesti valiten toimimaan joko kantaäänihälyttimenä tai osoitteellisena sireeninä. MCD-ilmaisimesta on myös äänievakuointiversio. Tämä ilmaisin sisältää esiohjelmoidun evakuointi-ilmoituksen sekä osoitteellisen sireenin. Tämä on erinomainen ilmaisin tiloihin missä äänievakuointi on tarpeellinen, mutta missä riittää esitallennettu ääniviesti.

Securiton - Monitoimi-ilmaisin

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä