KeyBoB -ohjelmoitava avaimenperäkytkin

Kevättalven uutuutena on markkinoille saatu uusi langaton avaimenperäohjain, KeyBob! Tämä CTJ:n edustaman Eldes Alarmsin uuden sukupolven ohjain hyödyntää upouutta langatonta tekniikkaa, jonka kantama on optimiolosuhteissa yli kilometri! KeyBobin voi valita vaikkapa käyttäjänsä mieltymyksen mukaan värikoodattuna; mustana, korallina tai minttuna.

KeyBoB on selkeä ja jopa kahdeksaan erilaiseen toimintoon ohjelmoitavissa. Hälytykset laitetaan päälle ja pois omilla napeillaan, lisäksi ohjaimessa on kolme vapaasti ohjelmoitavaa nappia  automaatiotoimintojen, kuten portin avauksen tai lämmityksen hallintaan.

Avaimenperäohjain KeyBobiin on yhdistetty aiemmin erillisenä laitteenaan ollut ns. paniikkinappi. Kun tämä toiminto on ohjelmoitu käyttöön, tuottaa pitkä painallus hätäilmoituksen ennalta ohjelmoituun puhelinnumeroon, lyhyt painallus sen sijaan voidaan ohjelmoida muuhun tarkoitukseen. Tämä ominaisuus yhdistettynä erinomaiseen langattomaan kantamaan tekee KeyBobista mainion turvalaitteen esimerkiksi laajoilla varastopihoilla toimimiseen.

Lisätietoja tästä tuotteesta: www.eldesalarms.com/keyBoB Suomenkielinen versio tulossa!

Laitteen ohjelmointiin voit katsoa vinkkejä Youtubesta: täältä!

Ja kuten tuotteittemme kanssa aina, autamme tämänkin laitteen käyttöönotossa ja muissa kysymyksissä. Ota yhteyttä!

CTJ logo