Hyviä uutisia karjatilallisille: Securiton-palonilmaisun menestystarina saa jatkoa!

Ilokseni voin ilmoittaa, että Securiton on julkaissut kaksi uutta näytteenotinta, jotka eivät eläinsuojien olosuhteita kavahda. Tuotteet tottelevat nimiä ASD 535-3 sekä ASD 535-4 HD (Heavy duty). Tuotejulkistuksen yhteydessä laskimme liikkeelle koko joukon näytteenottojärjestelmän lisävarusteita.

Vuosien aikana keräämämme käyttökokemukset eläinsuojista ovat osoittaneet näytteenottimiemme olevan luotettava ratkaisu myös tähän käyttöön. Norjassa vuonna 2016 tehdyt vaativat laboratoriotestitkin osoittivat meidän olevan oikealla tiellä.

Olemme kehittäneet jo entisestään jämeriä näytteenottimiamme maatalouden haasteita ajatellen: mallien kotelointiluokka on IP 66 (vesisuojaus voimakkaalta vesisuihkulta sekä pölytiiviys). Lisäksi ilmaisimet ovat kauttaaltaan suojalakattuja, mikä jatkaa niiden käyttöikää. Optiona tarjoamme asennettavaksi myös ylijännitesuojan sekä automaattisen puhallinlaitteen ADB 500 -putkistoa ja imureikiä varten.

Viimeisenä lukkona ennen näytteenotinta toimii pölysuodatin DFU 911S. Suodatin asennetaan aina näytteenottimen ulkopuolelle, minkä edut ovat kiistattomat:

  • suodattimen vaihto tapahtuu nopeasti ilman tarvetta avata itse näytteenottimen koteloa
  • näytteenottimen kotelon koko ei aseta rajoitteita suodattimen koolle eli suodatinteholle
  • suodatin on varustettu läpällä, joka sulkeutuu ilman paikallaan olevaa suodatinpatruunaa ja tuottaa virheilmoituksen näytteenottimelle

Ota yhteyttä! Sveitsissä suunniteltujen ja Saksassa valmistettujen tuotteidemme jälleenmyyjänämme toimii osaava yhteistyökumppanimme Cottari Turvallisuusjärjestelmät Oy.

Terveisin

Mika Laitinen

Securiton AG

CTJ logo