SecuriStar ilmaisimet

sivu img

Ylivertainen teknologia takaa turvallisuuden

Missä ja milloin vain, aiot suojella ihmisten elämää, arvoesineitä tai omaisuutta, SecuriStar paloilmaisimien avulla saat korkealaatuista suorituskykyä tähän tehtävään. Vaikka ilmaisimien kustannukset ovat laskettu minimiin, toimintavarmuudesta ei ole tingitty ja nämä älykkäät ilmaisimet antavat sinulle maksimaalista suorituskykyä ja toimintavarmuutta. Palon havaitseminen ja väärien hälytyksien luotettavuus, yhteensopivuus ja monet lisäominaisuudet varmistavat, että palosuojauksesi on suoritettu vakuuttavasti ja turvallisesti.

Oikea ilmaisin oikeaan paikkaan

SecuriStar paloilmaisimet tarjoavat turvallisuuden tunnetta ja varmaa vaaran havannointia missä tahansa ympäristössä. Kiitos kuuluu niiden erilaisille havaitsemismenetelmille ja korkean teknologian ytimelle, joka pystyy sopeutumaan tarkasti erilaisiin vaaratilanteisiin.

Nopea reagointi ja tarkka havainnointikyky

Herkkä savun- ja / tai lämmön tunnistava elektroniikka havaitsee tulipalot, jopa ennen niiden alkamista. Ilmaisimet lähettävät hälytyssignaalin sekunnin murto-osan sisällä havainnon saamisesta. Parempi savun ja lämpötilan symmetrinen havainnointi, linkitetyt anturit ja uudistettu hälytyksen suodatus avustavat palonilmaisun tarkkuutta.

UUTTA! CO-ilmaisin

Securiton tarjoaa nyt ilmaisimen, jonka savunhavaitsemisen tukena on lämpötila ja hiilimonoksidi (CO)-tekniikka. Kaikkien kolmen antureiden parametreja voidaan säätää erikseen