SecuriFire 500

sivu img

Premium paloilmoitinjärjestelmä pienempiin kohteisiin

SecuriFire 500 paloilmoitinjärjestelmä on yhdistelmä huippulaatua ja -suorituskykyä kohtuulliseen hintaan. Siinä käytetään samoja huipputeknisiä komponentteja kuin SecuriFire- tuoteperheen suuremmissa järjestelmissä. Ainostaan mittakaava on erilainen, se on optimoitu pienempien kohteiden vaatimusten mukaan. Järjestelmä sopii mm. teollisuushalleihin, maatalouskohteisiin, hotelleihin, vanhustentaloihin, kauppoihin jne.

Helppo käyttää

Käyttöpaneeli ja näyttö on suunniteltu siten, että niistä on nopeasti havaittavissa mitä on tapahtumassa, myös tiukoissa tilanteissa. SecuriFire on niin helppokäyttöinen, että hälytystilanteessa on helppo voittaa sen avulla sekunteja. Sitä käytetään toimintonäppäimillä ja SecuriWheel -valintapyörällä, joiden avulla on helppo navigoida valikoissa, jotka näkyvät 5,7 tuumaisella TFT-värinäytöllä intuitiivisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

Etäkäytön avulla vältetään turhat huoltokäynnit

IP-teknologian ja virtuaalisen käyttöpaneelin avulla voidaan järjestelmää hallita mistäpäin maailmaa tahansa. Virtuaalisen käyttöpaneelin avulla voidaan, esimerkiksi kannettavan tietokoneen kautta, nähdä täsmälleen samat tiedot ja tehdä samat toiminnot kuin paikan päällä.

Järjestelmän rajat

SecuriFire 500 ilmoitinkeskukseen voidaan liittää yksi SecuriFire eXtended suursilmukka. Tähän jopa 3500m pitkään ohjelmoitavaan suursilmukkaan voidaan liittää 250 laitetta, kuten erityyppisiä perinteisiä ilmaisimia, erikoisilmaisimia, painikkeita, hälyttimiä ja vapaasti ohjelmoitavia rele- ja I/O-yksiköitä.

Kannattava investointi pitkälle tulevaisuuteen

SecuriFire keskukseen voidaan yhdistää Securiton AG:n valmistamien ilmaisimien useimpien edellisten sukupolvien lisäksi myös tulevien sukupolvien ilmaisimet. Tämä sekä varaosien ja hyvien modernisointiosien hyvä saatavuus yhdistettynä perheyhtiön pitkäjänteiseen toimintatapaan takaavat laitteiston pitkän käyttöiän.

SecuriFire 500 – Suorituskykyinen järjestelmä kilpailukykyiseen hintaan

  • Todella nopea kytevien/alkavien palojen havainnointi
  • Helppo käyttää sekä paikallisesti että etänä
  • Nopea ja helppo ohjelmoida
  • Tiedonsiirto IP-verkon kautta
  • VdS hyväksyntä EN54-2, EN54-4, ja EN54-13 standardien mukaan
  • Yhteensopiva sekä nykyisten että tulevien ilmaisimien kanssa