SecuriFire 3000

Redundantti modulaarinen paloilmoitinjärjestelmä varustettuna SpiderNet -teknologialla

Erittäin harva paloilmoitinjärjestelmä toimii yhtä luotettavasti kuin SecuriFire 3000. Kaikki sen komponentit, mikroprosessorista käyttöjärjestelmään, ovat kahdennettuja.

Paloilmoitinjärjestelmä joka toimii moitteetta myös useiden vikojen jälkeen

SecuriFire 3000 täysin redundantti järjestelmä mahdollistaa sen, että järjestelmävirheen sattuessa taustalla toimiva sekundäärinen järjestelmä ottaa ohjat käsiinsä ja järjestelmä pysyy täydessä toiminnassa ilman katkoksia. Tähän eivät muut paloilmoitinjärjestelmät kykene. Tämän ansiosta yhteen SecuriFire 3000 keskukseen voidaan liittää 3.500 ilmaisinta ja sen avulla voidaan ohjata kahdeksaa erillistä sammutusjärjestelmää. Tämä kaikki tarjoaa parhaan mahdollisen luotettavuuden, järjestelmä havaitsee välittömästi esimerkiksi alkavat palot, vaikka järjestelmä olisi vaurioitunut johtokatkosten vuoksi.

Sopeutuu kaikkiin vaatimuksiin

SecuriFire 3000 erottuu joukosta erittäin hyvän mukautumiskykynsä ansiosta. SecuriFire 3000:n voidaan kytkeä 14 SecuriFire eXtended suursilmukkaa. Tähän jopa 3500m pitkään ohjelmoitavaan suursilmukkaan voidaan liittää 250 laitetta, kuten erityyppisiä perinteisiä ilmaisimia, erikoisilmaisimia, painikkeita, hälyttimiä ja vapaasti ohjelmoitavia rele- ja I/O-yksiköitä. Tarvittaessa jopa 16 itsenäistä paloilmoitinkeskusta voidaan yhdistää yhdeksi homogeeniseksi järjestelmäksi (SecuriLAN). Tähän verkkoon voidaan liittää myös SecuriFire 2000 -sarjan keskuksia. Laajuutensa ja mukautumiskykynsä ansiosta järjestelmä voidaan sopeuttaa kunkin paloalueen vaatimusten mukaiseksi.

Helppo käyttää

Käyttöpaneeli ja näyttö on suunniteltu siten, että niistä on nopeasti havaittavissa mitä on tapahtumassa, myös tiukoissa tilanteissa. SecuriFire on niin helppokäyttöinen, että hälytystilanteessa on helppo voittaa sen avulla sekunteja. Sitä käytetään toimintonäppäimillä ja SecuriWheel -valintapyörällä, joiden avulla on helppo navigoida valikoissa, jotka näkyvät 5,7 tuumaisella TFT-värinäytöllä intuitiivisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

Etäkäytön avulla vältetään turhat huoltokäynnit

IP-teknologian ja virtuaalisen käyttöpaneelin avulla voidaan järjestelmää hallita mistäpäin maailmaa tahansa. Virtuaalisen käyttöpaneelin avulla voidaan, esimerkiksi kannettavan tietokoneen kautta, nähdä täsmälleen samat tiedot ja tehdä samat toiminnot kuin paikan päällä.

Kannattava investointi pitkälle tulevaisuuteen

SecuriFire keskukseen voidaan yhdistää Securiton AG:n valmistamien ilmaisimien useimpien edellisten sukupolvien lisäksi myös tulevien sukupolvien ilmaisimet. Tämä sekä varaosien ja hyvien modernisointiosien hyvä saatavuus yhdistettynä perheyhtiön pitkäjänteiseen toimintatapaan takaavat laitteiston pitkän käyttöiän.

SecuriFire 3000 – Hyödyt

  • Todella nopea kytevien/alkavien palojen havainnointi
  • Modulaarinen ja hajautettu arkkitehtuuri
  • Jopa 4 osoitteellista suursilmukkaa (enintään 14.000m) ja 1000 laitetta per keskus
  • Täysin redundantti ohjelmisto takaa toimintavarmuuden
  • Helppo käyttää sekä paikallisesti että etänä
  • Liitännät ulkoisia järjestelmiä varten
  • Nopea ja helppo ohjelmoida
  • Tiedonsiirto IP-verkon kautta
  • VdS hyväksyntä EN54-2, EN54-4, ja EN54-13 standardien mukaan
  • Yhteensopiva sekä nykyisten että tulevien ilmaisimien kanssa