SecuriFire 2000

Modulaarinen paloilmoitinjärjestelmä keskikokoisiin kohteisiin

SecuriFire 2000 paloilmoitinjärjestelmä tarjoaa yhdistelmän turvallisuutta ja käyttövarmuutta huipputeknologiaa hyväksi käyttäen. Järjestelmän joustavuuden ja muokattavuuden ansiosta se mukautuu täydellisesti vaadittuihin olosuhteisiin.

Redundantti ohjelmisto takaa toimintavarmuuden myös vikatilanteissa

SecuriFire 2000 tarjoaa keskikokoisiin kohteisiin tehokkaan ja luotettavan suojauksen vakavia uhkia vastaan. Se havaitsee nopeasti alkavat/kytevät palot ja tarvittaessa laukaisee myös sammutusjärjestelmät. Järjestelmän ohjelmisto on suunniteltu täysin redundantiksi. Tämä ainutlaatuinen periaate takaa sen, että paloilmoitinjärjestelmä kykenee tekemään hälytyksen kaikkina aikoina ja kaikissa olosuhteissa. Järjestelmä testaa ja analysoi itseään jatkuvasti ja hälyttää viipymättä virheen tai vian havaittuaan.

Sopeutuu kaikkiin vaatimuksiin

SecuriFire 2000 erottuu joukosta erittäin hyvän mukautumiskykynsä ansiosta. SecuriFire 2000:n voidaan kytkeä 2-4 SecuriFire eXtended suursilmukkaa. Tähän jopa 3500m pitkään ohjelmoitavaan suursilmukkaan voidaan liittää 250 laitetta, kuten erityyppisiä perinteisiä ilmaisimia, erikoisilmaisimia, painikkeita, hälyttimiä ja vapaasti ohjelmoitavia rele- ja I/O-yksiköitä. Tarvittaessa Jopa 16 itsenäistä paloilmoitinkeskusta voidaan yhdistää yhdeksi homogeeniseksi järjestelmäksi (SecuriLAN). Tähän verkkoon voidaan liittää myös SecuriFire 3000 sarjan keskuksia. Laajuutensa ja mukautumiskykynsä ansiosta järjestelmä voidaan sopeuttaa kunkin paloalueen vaatimusten mukaiseksi.

Helppo käyttää

Käyttöpaneeli ja näyttö on suunniteltu siten, että niistä on nopeasti havaittavissa mitä on tapahtumassa, myös tiukoissa tilanteissa. SecuriFire on niin helppokäyttöinen, että hälytystilanteessa on helppo voittaa sen avulla sekunteja. Sitä käytetään toimintonäppäimillä ja SecuriWheel -valintapyörällä, joiden avulla on helppo navigoida valikoissa, jotka näkyvät 5,7 tuumaisella TFT-värinäytöllä intuitiivisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

Etäkäytön avulla vältetään turhat huoltokäynnit

IP-teknologian ja virtuaalisen käyttöpaneelin avulla voidaan järjestelmää hallita mistäpäin maailmaa tahansa. Virtuaalisen käyttöpaneelin avulla voidaan, esimerkiksi kannettavan tietokoneen kautta, nähdä täsmälleen samat tiedot ja tehdä samat toiminnot kuin paikan päällä

Kannattava investointi pitkälle tulevaisuuteen

SecuriFire keskukseen voidaan yhdistää Securiton AG:n valmistamien ilmaisimien useimpien edellisten sukupolvien lisäksi myös tulevien sukupolvien ilmaisimet. Tämä sekä varaosien ja hyvien modernisointiosien hyvä saatavuus yhdistettynä perheyhtiön pitkäjänteiseen toimintatapaan takaavat laitteiston pitkän käyttöiän.

SecuriFire 2000 – Hyödyt

  • Todella nopea kytevien/alkavien palojen havainnointi
  • Modulaarinen ja hajautettu arkkitehtuuri
  • Jopa 4 osoitteellista suursilmukkaa (enintään 14.000m) ja 1000 laitetta per keskus
  • Täysin redundantti ohjelmisto takaa toimintavarmuuden
  • Helppo käyttää sekä paikallisesti että etänä
  • Liitännät ulkoisia järjestelmiä varten
  • Nopea ja helppo ohjelmoida
  • Tiedonsiirto IP-verkon kautta
  • VdS hyväksyntä EN54-2, EN54-4, ja EN54-13 standardien mukaan
  • Yhteensopiva sekä nykyisten että tulevien ilmaisimien kanssa