SecuriFire 1000

sivu img

Kompakti, joustava ja kustannustehokas paloilmoitinjärjestelmä

SecuriFire 1000 paloilmoitinjärjestelmä on yhdistelmä huippulaatua ja suorituskykyä kohtuulliseen hintaan.

Redundantti ohjelmisto takaa toimintavarmuuden myös vikatilanteissa

SecuriFire 1000 havaitsee tulipalot jo niiden alkaessa. Järjestelmä nostaa hälytyksen salamannopeasti, kutsuu apua ja saa ihmiset pois vaara-alueelta. Järjestelmän ohjelmisto on suunniteltu täysin redundantiksi. Tämä ainutlaatuinen periaate takaa sen, että paloilmoitinjärjestelmä kykenee tekemään hälytyksen kaikkina aikoina ja kaikissa olosuhteissa. Järjestelmä testaa ja analysoi itseään jatkuvasti ja hälyttää viipymättä virheen tai vian havaittuaan.

Oikea ilmaisin oikeaan paikkaan

SecuriFire 1000 erottuu erittäin hyvän mukautumiskykynsä ansiosta. Se voidaan kytkeä SecuriFire eXtended suursilmukkaan. Tähän jopa 3500m pitkään ohjelmoitavaan suursilmukkaan voidaan liittää 250 laitetta, kuten erityyppisiä perinteisiä ilmaisimia, erikoisilmaisimia, painikkeita, hälyttimiä ja vapaasti ohjelmoitavia rele- ja I/O-yksiköitä. Jokaista yksittäistä huonetta valvotaan ilmaisimilla, jotka sopivat parhaiten kyseisen huoneen mahdollisiin riskeihin. Osoitteellinen silmukka alkaa ja päättyy paloilmoitinjärjestelmän ohjauspaneeliin.

Helppo käyttää

Käyttöpaneeli ja näyttö on suunniteltu siten, että niistä on nopeasti havaittavissa mitä on tapahtumassa, myös tiukoissa tilanteissa. SecuriFire on niin helppokäyttöinen, että hälytystilanteessa on helppo voittaa sen avulla sekunteja. Sitä käytetään toimintonäppäimillä ja SecuriWheel -valintapyörällä, joiden avulla on helppo navigoida valikoissa, jotka näkyvät 5,7 tuumaisella TFT-värinäytöllä intuitiivisella ja käyttäjäystävällisellä tavalla.

Kannattava investointi pitkälle tulevaisuuteen

SecuriFire keskukseen voidaan yhdistää Securiton AG:n valmistamien ilmaisimien useimpien edellisten sukupolvien lisäksi myös tulevien sukupolvien ilmaisimet. Tämä sekä varaosien ja hyvien modernisointiosien hyvä saatavuus yhdistettynä perheyhtiön pitkäjänteiseen toimintatapaan takaavat laitteiston pitkän käyttöiän.

SecuriFire 1000 – Hyödyt

  • Todella nopea kytevien/alkavien palojen havainnointi
  • Jopa 250 ilmaisinta ja muuta elementtiä järjestelmässä
  • 3500 metrin pituinen osoitteellinen suursilmukka
  • Täysin redundantti ohjelmisto takaa toimintavarmuuden
  • Helppo käyttää sekä paikallisesti että etänä
  • Liitännät ulkoisia järjestelmiä varten
  • Nopea ja helppo ohjelmoida
  • Kustannustehokkaita ratkaisuja
  • Täyttää korkeimmat turvallisuusvaatimukset
  • KYhteensopiva sekä nykyisten että tulevien ilmaisimien kanssa